Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

maandag 14 juli 2008

14 juli...

Dag soetje,

Hoe gaat het met jou? Hier alles stillekes hé... Ik moet straks gaan werken en heb tot 20u vanavond dus ik dacht, kzal eerst al wat schrijven naar mijn vriendinneke hé! Ik ben zojuist bij JOUW plekje geweest, heb je mij gehoord? Kheb wat gepraat over mijn werk en over vanalles en nog wat, heb ook het een en ander recht gezet! Je zit nu toch al wat in de schaduw hé met je buur zijn nieuwe zerk?! Zo zit je niet meer in de blake zon en heb je het niet super warm! Soetje, kmis je (maar ja...wie niet hé :'( ) Tstomme is dat we er niets aan kunnen veranderen! Maar ik hoop dat je echt weet dat ik je mis en dat ik enorm veel van je hou! Vergeet dat niet hé! Jaja...het leven, stom dat je vaak de klok niet kunt terug draaien eh. Maar ja het is gemakkelijk gezegt hé als het te laat is van "akke en amme" ! Ja, tijd heelt wonden hé! Ik hou van jou mijn meisje, zoals vele mensen hier! We blijven van je houden en zullen je nooit vergeten! Ik ben al een tekst aan het schrijven voor 5 oktober, hopelijk mag ik dan iets voorlezen! Maar kijk, kga nog wat mijn kamer gaan opruimen want het is er net een mesthoop! Hihi... je kent me hé, overal superperfectionistisch maar in mijn kamer :s dat is een ramp! Allé ik hoop dat ik vanavond niet te moe ben om nog wat bij te bloggen! Goed? Tot vanavond en anders tot morgen!!

Hele dikke kus,
Je vriendinneke Stéfanietje

Dag soetje,

Hier ben ik snel even terug, na mijn drukke werk! Man man man...het is lastig, allé ik vind het lastig! Weetje wat ik het moeilijkst vind of waar ik het zo moeilijk mee heb? Zijn de mensen die palliatief zijn...ik heb het daar nogal moeilijk mee, voel me daar niet goed bij! Maar ja, dat is het leven zeker? Ja papa Fries, als je het niet erg vind wil ik iets voor Soetje opbrengen, Soetje weet ervan! Maar als het niet kan, dan snap ik dat wel! Het doet deugd om te horen dat ik een vriendin met een V ben :-) Ik zie Soetje enorm graag en wil dat je dat ook weet! Soetje, jij weet dat wel hé :-) ... Niets ging boven onze vriendschap, we zijn niet zo extreem veel bij elkaar geweest maar hadden wel veel contact via Sms, Mail, Brief en dergelijke! Hihi... het klikte zo goed! Maar kijk, kga jou laten als je het niet erg vind want ik moet nog eten en zou dan graag even wat op mijn gemak in de zetel zitten. Woensdag en donderdag breng ik de Krantjes (De Max) rond, we hebben er heel veel moppjes ingestoken omdat jij altijd die rubriek deed en omdat jij dat super leuk vond! Ook is er een hele pagina aanwezig met een tekst die ik geschreven heb voor je, zodat de mensen ook weten dat we er nog altidj voor je zijn! Allé ik kom het wel tonen. Morgen kan ik niet langskomen om 16.30u want ik moet werken van 15.30u-19.00u, ofwel zal ik in de voormiddag of kort namiddag (zoals vandaag) komen ofwel na mijn werk! We zien wel! Goed? Allé Soetje, groetjes aan iedereen. Zorg goed voor elkaar he!

Nachtzoen,
Jou vriendinneke,
Stéfanietje

7 opmerkingen:

Elke zei

Hallo Soetkin,

Hoe is het met jou,al wat beter dan vorige week aan dat hele mooie zonnetje te zien.Ik ben heel de dag mee gegaan met mijn mama eerst naar Ath en dan nog wat rond de deur je kent dat hé rijden rijden en rijden maar toch het ik een gaatje gevonden om jou te komen bezoeken .We zijn net terug van jou plekje .Ik heb de bloemetjes wat water gegeven want er stonden er tussen waarvan de blaadjes naar beneden gingen .Ik zal er goed voor zorgen hoor en nu en dan een nieuwtje meebrengen zodat jou plekje altijd het mooiste blijft.
Ik heb een heel dik boek gekregen over alle schelpjes die er bestaan en ik dacht direct aan jou en ook in de auto waren er enkele liedjes van clouseau en terug dachten we aan jou en zo zie je dat we jou NOOIT zullen vergeten. We blijven hier ook elk moment van de dag aan jou denken.
Zo, ik zal je nu ook weer laten en tot morgen op jou plekje

Soetkin, we blijven je missen

Jou vriendin Elke M.

papa zei

Dag muzzeke,
Je hebt toch wel een hoop vriendinnen hoor en Stéfanie is er toch wel één van met een hoofdletter V.
Als je ziet wat ze blijft presteren op deze blog, dan is 't toch wel 'chapeau'! En zeggen dat ik een paar dagen geleden panikeerde toen het eens drie dagen stil was op haar blog! Sorry hoor! De (vele) bezoekers -en er zijn er veel meer dan je zou denken, want niet iedereen klimt in de pen- hebben zelfs bijna geen tijd meer om te reageren op alles! ;-)
In ieder geval, 'k ben blij dat ik vandaag samen met mama onder een stralende zon op bezoek kon komen. En zo te zien waren we vandaag weer niet de enige!
En wat me ook plezier doet, is dat velen reeds 5 oktober in hun agenda noteerden. Die voormiddag is er om 10 uur een herdenkingsmis voor jou in de kapel van het Don Boscocollege in Kortrijk. Ik ga dringend de priester van ter plekke even opzoeken om te melden dat we wat graag een eigen inbreng zouden geven aan deze mis. Daphne beloofde alvast om te musiceren... Las ik zopas niet iets over een passend werk? En dan is Stéfanie blijkbaar ook al aan een tekst bezig? We zien wel wat kan... Ik hou je/jullie op de hoogte!
Dag muzzeke en lezers van deze blog!
papa X

Anoniem zei

Hoi Soetkin,

't wordt weer eens tijd voor mijn wekelijks bezoekje naar jou plekje hé. Aangezien ik toch geen enkel kamp of reizeke te doen heb dit jaar heb ik massa's tijd :)(Naast het blokken dan).
Eigenlijk gebeurt er deze vakantie niet veel bij mij, het bestaat uit blokken, en de paardjes ;. Nu, dat had ik je al gezegd toen ik je kwam bezoeken hé, ik wist zo al dat ik met herexamens zat. Maar ja, je blijft wel duimen hé, net zoals je deed voor mijn loopexamen, waar ik door jouw geduim met glans door was ;).
Tot binnenkort ;)
Bieke

elve zei

Dag meid,
Zoals al veel gezegd op de blog staat 5 oktober met rood aangegeven in mijn agenda. Zo vergeet ik het zeker niet! Jaja, we zullen er een super herdenking van maken. Zeker ter ere van je verjaardag, 18 jaar...
Stefanie vroeg me juist of ik wilde helpen om de Max rond te dragen (had haar gezegd dat ze altijd mocht bellen/mailen/sms'en...), dus ja, morgen es vroeg opstaan voor de verandering. 't Mag wel hé. 't Is wel vakantie, maar er mag ook nog eens gewerkt worden. Ik ben al benieuwd naar de inhoud! Stefanie en Jilly gaven me al een voorsmaakje van enkele wist-je-datjes van op de bowling. De Max telt deze keer een 20-tal pagina's!!! Leeswerk genoeg dus. 'k Zal je wel eens een stukje komen voorlezen. Misschien enkele mopjes van jouw rubriek, dan kunnen we nog eens lachen. Jaja, de perfecte rubriek voor jou hé, zo kon je nog meer lachen dan je anders al deed.

'k Ga je dan maar es laten. Wat vroeger in bed kruipen, aangezien ik morgen samen met Stefanie postbode van dienst ben... Slaapwel en dikke kus. 'k Kom morgen nog wel eens binnenwippen (of langsfietsen...).

10e zei

Tot ziens

Al weet ik dat je veilig bent
geborgen bij de Heer
de lege plaats blijft onvervuld
ik zie je hier nooit meer

Al weet ik dat je veilig bent
verlost van alle pijn
ik kan mijn vragen niet meer kwijt
kan nooit meer bij je zijn

Al weet ik dat je veilig bent
ik zoek en vind je niet
ik vraag het aan een lege lucht
of je mij hoort en ziet

Al weet ik dat je veilig bent
mijn hart wil er niet aan
dat je, die ik niet missen kan
voorgoed bent heengegaan

Al weet ik dat je veilig bent
ik zie je hier nooit meer
maar als het donkert, zeg ik zacht
tot ziens, bij God de Heer!

Voor Soetkin* - ik zal je nooit vergeten

louise carrette zei

Dag lieve Soetkin,

Zo hier ben ik weer. Vanmorgen ben ik gaan paardrijden van 10 uur tot 11 uur. Het was supertof! Deze namiddag ga ik naar JOUW PLEKJE samen met mijn mama, zus en mammie. Dat zal rond kwart voor vijf zijn. Vrijdag zullen wij op vakantie vertrekken voor veertien dagen. En ik zal kijken of ik daar internetverbinding heb om te bloggen naar jou.


Dikke zoen en knuffel,
Louise
xxx

Anoniem zei

Hoi Soetkin,
zondagmorgen was ik even op jouw plekje, het was er veel veranderd, veel nieuwe bloemen en vlinders, amai, zo'n mooie!
Lees jij daarboven ook de krant, je mama en papa stonden er vandaag in, op foto, bij de overhandiging van de opbrengst van het benefietconcert. Er stond ook een tekstje bij waarin vermeld stond dat iedereen in gedachten bij jou was, mooi hé, je wordt nergens vergeten!
Vanavond ga ik naar 3K6, naar mijn nichtje Stiene, even op bezoek. En ondertussen ga ik er eens vragen of de spelleidsters er iets kunnen doen met veel diddl blokken. Mijn dochter kijkt daar niet meer naar om en er zitten nog veel nieuwe dingen bij, misschien iets voor in de 'prikmand', of hoe noemt dat weer, die mand waaruit de kindjes iets mogen kiezen na bv een pijnlijke prik. Stiene is nog niet geinteresseerd in diddl maar er zijn vast andere kindjes op de afdeling die daar wel gek van zijn!

Ik zal zeker aan je denken als ik vanavond op 3K6 ben, jij en je familie hebben er ook vele uren gesleten hé!
Ziezo, tot later...
An