Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

maandag 28 juli 2008


3 opmerkingen:

elve zei

Dag Soetkin,
Ik ben weer thuis van gisteren, maar omdat het nogal laat werd, ben ik hier pas vandaag.
In Friesland was het echt mooi weer, een beetje zoals hier. We maakten veel uitstappen en zijn ook een hele dag gaan fietsen. Rond de 50 km! Nu, twas wel leuk.
We stopten ook eens langs een strand, dus van daar bracht ik enkele schelpen mee. Die breng ik binnenkort even langs. En zoals 'strodetje' zegt, heb ik jou ook de hele reis meegehad. Zóveel vlinders!! Maar ja, jij hebt waarschijnlijk ook een drukke periode achter de rug, en je bent nog niet klaar. Als je met iedereen mee op reis gaat, heb je zo veel deeltjes van de wereld gezien.
We bezochten op de terugweg een vlindertuin. Het was precies of jij daar met al je vrienden en vriendinnen aanwezig was. Ga je daar dikwijls op bezoek? Zoveel rupsen die daar kunnen ontpoppen...

Gisteren was het je papa's verjaardag. Hopelijk ben ook eens bij hem op bezoek geweest in één of andere (vlinder)vorm. Ik weet zeker van wel! Als je hem nog eens ziet in het (niet zo) verre Vrankrijk, wens hem dan een dikke proficiat! Hopelijk hebben ze daar ook zo'n mooi weer.

Je tante Karen heeft ook haar best gedaan om de blog bij te houden. Ik zie dat er veel reacties zijn en dat er ook nieuwe, mooie prenten zijn bijgekomen. Nu, eens dat Stéfanie en alle anderen terug zijn van reis, zullen ze ook weten wat gelezen hé. 'k Ben ook al een hele tijd bezig geweest.

Swat, kzal je laten. Kan anders blijven zeveren. 'k Kom dus binnenkort even langs met alles wat ik meebracht van Friesland. Ik weet dat jullie met je viertjes ook graag nog even dat land bezocht hadden. Daarom bracht ik enkele kleine dingetjes mee van daar. Zo ben jij er ook een klein beetje geweest hé.

Groetjes, kus, knuf...
Tot dan!

Anoniem zei

Soetkin,
ben net terug van jouw plekje, heb je me gehoord?
Het begon al wat donker te worden en in de verte hoorde ik wat gedonder. Mag dat niet zeggen als Silke en Jelle het horen, maar eigenlijk ben ik daar niet te zot van. Misschien weet je dat nog wel hé, papa en ik hebben nogal veel dezelfde gedachten...
Daarom zijn we ook broer en zus hé.
Ik hoop dat papa vlug een oplossing zal vinden voor zijn internetprobleem in Frankrijk.
Hem kennende zal hij daar wel wat nerveus voor zijn nu.
Vroeger zou hij zich daar minder aan gestoord hebben, maar ondertussen is er veel veranderd.
Was als maar terug zoals vroeger...
Alles staat klaar om te vertrekken, het zal dus een kort nachtje worden. De nacht voor we vertrekken kan ik nooit goed slapen.
De eerste nacht in het hotel ook meestal niet, maar na een paar dagen, zijn we het dan ook weer gewoon.Dan is het weer wennen om het dagelijkse leven thuis terug op te nemen...
Bij jou was het wellicht ook een grote aanpassing?

Duim je even voor ons, dat alles goed verloopt op reis?
Ik hoop dat we je morgenavond al ons reisverslag kunnen geven?

Tot één dezer dagen ofwel tot 9 augustus!

Slaap zacht Soetkin!
tante Isa, oom Dominiek, Silke en Jelle xxx

Anoniem zei

Ik vind het heel mooi dat jullie iedere dag nog een blogspot tekstje schrijven op de blog die voor Soetkin is gemaakt!! Ik kende Soetkin niet zo goed, maar toch was het een hele toffe, lieve meid !!!
Groetjes,
Benjamin