Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

woensdag 30 juli 2008


1 opmerking:

elve zei

Dag Soetkin,
Vandaag weeral een mooie, nieuwe vlinder. Gek hé, vroeger lette ik daar nooit veel op. 't Is pas nu dat ik besef hoeveel verschillende vlindersoorten er wel zijn. Welke vlinder ben jij het liefst? Of maakt het niet zoveel uit? Misschien is het wel afhankelijk van het moment. Wij trekken ook kleren aan voor bepaalde gelegenheden hé. En dankzij de verschillende soorten kan jij dit ook doen.
Ik passeerde gisteren ook nog even aan je plekje. De bloemetjes hadden nog water genoeg. Stomweg ben ik natuurlijk de schelpen en zo (van Friesland) vergeten. Maar ja, dan kom ik nog maar eens langs. 'k Zou dat anders ook doen hoor!
Ik hoor/lees dat je papa, mama en broer zich toch een beetje amuseren daar in Vrankrijk. Voor alles opnieuw een eerste keer... Maar gelukkig laat jij hen ook af en toe merken dat je er nog steeds bent, door een zuchtje wind, een streepje zonlicht, een vleugelslag van een vlinder...
Amuseer je je daar nog een beetje? Ik hoorde/las dat jij gezorgd hebt voor dat vuurwerk, ter ere van papa's verjaardag? Ja amai! Ze kunnen er daar wat van hoor! Nu ja, eens op een wegje zeker... En ondertussen hebben je bloemetjes hier ook wat water gekregen hé. Twee vliegen in één klap!
Hopelijk krijg je nog bezoek genoeg, nu zovelen op reis gaan. Maar ja, dan kom ik wel wat meer langs. Je kan alleszins nog genoeg lezen ;)

Allé, tot schrijfs dan maar...
Slaapwel en 'k zie je nog wel

Kus