Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

dinsdag 5 augustus 2008

5 augustus...

Dag lieve meid,

Hier ben ik weer na "again" een zware dag. Hoe gaat het met je? Heb je al tegen Xante verteld dat ze er een zusje bijheeft? Ze noemt Ylke en is zeer gezond, tis een prachtig kindje! Ga jij het haar vertellen? Voelt ze zich daar al wat beter? Zorg goed voor haar hé! Ik moest vandaag weer werken van 7u...man dat is lastig als mijn alarm om 6u afgaat! Kzou me dan liever eens draaien maar ja. Maar ik hou van het werk dat ik doe dus dat is meer dan genoeg hé! Maar het is wel lastig! Het was vandaag inderdaad weer DINSDAG, een dag waar de wereld voor mij toch even stil stond. Als ik hoor DINSDAG krijg ik al kippenvel! Maar ik denk dag en nacht aan je hoor! Maar de dinsdag is toch een dag waar ik het moeilijk mee heb en altijd moeilijk mee zal hebben, het blijft een zware, emotionele gebeurtenis! Soetje, weet dat we je nooit vergeten. Het klinkt kliché hé als ze zeggen je blijft in mijn hart maar het is wel zo! Ik sta met je op en ga met je slapen (bij wijze van spreken hé)! Maar ja, kijk ik ga je weeral laten. Sorry dat mijn teksten de laatste tijd altijd wat kort zijn hé maar als deze vakantie weg ik zal ik een hele tekst schrijven. Ben trouwens bezig met een tekst voor 5oktober en ook nog een speciaal iets... maar dat zie je daar dan wel! Kben zodanig moe van werken dat ik nu een bad ga pakn en ga slapen. Van bad naar bed zoals we zegn...tgaat deugd doen! Goed? Sorry voor de korte tekst, de lange volgt nog!

Slaapzacht!
Nachtkusje!
Khou van jou!
Je Vriendin Stéfanieke

3 opmerkingen:

elve zei

Dag meid,
'k Ben vandaag (of was het nu gisteren) eindelijk! de schelpen komen brengen die ik meebracht van Friesland. Ik had, slim genoeg, geen potje mee, maar heb ze uitgestrooid op de grote blauwe vlinder.
Gek hé, toen we aankwamen fietsen naar jouw plekje zag ik een luchtballon. Het was een luchtballon van het shoppingcenter met zo'n grote blauwe vlinder op. Zo kon iedereen op jouw plekje die grote vlinder in de lucht bewonderen. Heb jij hem ook gezien?
Zoals zovele anderen blijf ik ook aan je denken. Ook al zie of hoor je me eens niet, dat wil niet zeggen dat je uit mijn gedachten bent. Elke dag is er wel iets waardoor ik aan je ga denken.
Doe de groetjes aan je mama en papa als je nog eens op bezoek gaat. En duim ook maar voor enkele mensen hier beneden...

Slaapwel en dikke kus

Daphne zei

Hallo lieve Soetin!

We zijn sinds maandagavond terug van Frankrijk en het was er erg leuk en mooi!

De zee heeft toch iets speciaals, hé. Met die golven die maar blijven rollen op het strand en het gigantische verschil tussen eb en vloed. Het had iets eeuwigs en deed me aan jou denken! Jij blijft ook voor altijd bij ons in ons hart.

Deze keer was er wel een zandstrand, in tegenstelling tot in Dover. Mijn zus en ik hebben dus schelpjes uitgezocht voor jou, en de steentjes van de Engelse kust komen we ook weldra brengen.
Ook wij zagen weer om de zoveel tijd een vlinder, jou dus!

Vandaag heb ik trouwens, na een week gedwongen rust met als doel herstel van de vingers ;), weer harp gespeeld. Als je eens zin hebt om te luisteren: voor jou speel ik altijd, hoor!

Ik verlang eigenlijk wel een beetje tot school weer begint, om allerlei activiteiten op school te kunnen hervatten, maar ook weer niet, omdat ik me dan weer minder leuke dingen ga herinneren. Ik weet wel dat jij er sowieso komend schooljaar niet zou gezeten hebben , maar toch klopt het niet...

Ik mis je.

Vele groetjes aan jou en iedereen!

Daphne

Louise Carrette zei

Dag lieve Soetkin,

Wat was het vandaag warm weer!!! 'k Ben vanmorgen naar de tandarts geweest en alles was ok. Deze namiddag ben ik gaan paardrijden met mijn opa en het was super leuk ! Ik heb voor mijn eerste keer over drie opstakels gesprongen na elkaar.(de hoogste was ongeveer 80 cm) Morgen ga ik weer gaan paardrijden en over morgen...kom ik nog eens naar jouw plekje.

Dikke zoen en knuffel,
Louise
xxxx