Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

zaterdag 9 augustus 2008

9 augustus...

Dag soetje,

Hoe gaat het met je? Hier alles redelijk hé, met ups en downs. Sorry dat ik gisteren niet kon mailen maar ben er niet geraakt. Moest de hele dag werken en ben thuisgekomen bek af! Vandaag op het werk vroeg Miek (een collega) naar jou... Haar zus (weet het niet meer zeker) kende jouw tante (adelheid) en zo waren we aan het vertellen over jou! Kreeg het toch wat moeilijk, want veel praat ik niet met mensen over jou hé.. ik hou veel dingen voor mezelf! Maar het deed eens deugd om te praten! Goo...wat het is toch allemaal raar he! Kwou zo graag dat je hier nog bij ons was, dat we gewoon MET jou konden praten in plaats van OVER jou! Maar ja... Goo ik ben weeral bek af en moet morgen om 7u beginnen dus kzal je laten! Het was een kort berichtje maar als ik thuis ben van het werk morgen zal ik u terug mailen met een langer verhaal goed? Hou je goed he meid en vergeet 1ding zeker niet: Ik hou van jou en zal dat altijd blijven doen!

Slaapzacht meisje!
Groetjes,
Nachtzoen,
Je Vriendin Stéfanieke

1 opmerking:

papa zei

Dag muzze,
Na een rit van iets meer dan 1000 km zijn we weer goed thuis g'arriveerd. Na 14 dagen zon kwamen we toe in een Belgisch regenweertje. En al was 't bijna donker, onze rit ging vooreerst naar jouw plekje!
Mooi om te zien maar al even pijnlijk. We missen je echt enorm! Maar dat vertelden we jou zopas nog maar eens al wist je dat eigenlijk wel hé!?
Morgen schrijf ik wat langer en komen we ook weer langs voor ons dagelijks bezoekje!
PS Aan de meelezende leden van de Grote Blogfamilie en de bezoekers van Soekins plekje, B E D A N K T!
Slaapwel, papa xxx