Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

donderdag 19 juni 2008

Een stukje uit mijn dagboek van vandaag...

Piep,

Hier ben ik dan terug zoals beloofd. En heb je u nog geamuseerd? Ik heb vooral veel geleerd :-) en ben daarjuist naar mijn pepe en meme geweest. Pepe is een beetje ziek en heb hem een cadeautje gebracht, hij was er content mee hoor! Hihi, heb dan blijven zitten tot na familie en nu heb ik gegeten en zit ik in mijn bed. Klaar om er nog 2 uurtjes tegenaan te gaan. En dan morgen eventjes langer slapen en dan terug herhalen, herhalen, herhalen...om 15u15 moet ik binnen voor mijn mondeling voor te bereiden en om 15u30 moet ik beginnen! Laat dat het uur van de waarheid wezen. Hopelijk ga je voor me duimen! Amai je duimen doen alvast pijn zeker? Je moet voor zoveel mensen duimen, maar de examenperiode zit er bijna op! Nu blijven we vast hopen voor Willem en we blijven voor hem duimen hé!? We zijn een beetje aan het kijken met je papa en je peter Jan hoe we jouw plekje wat kunnen opfrissen. We gaan kijken om jouw vlinders ergens op te steken...laat dat nog een verrassing voor je zijn :-) Jaja Soetkin, ben daarjuist nog even gaan wandelen, had wat frisse lucht nodig! Heb de laatste tijd zoveel aan mijn hoofd, dat ik echt het gevoel heb dat hij ieder moment kan ontploffen! En als ik zo mijn agenda bekijken zal het er denk ik niet op verbeteren, maar ja dat is het leven zeker?! Ik heb wel 1 ding geleerd...GENIETEN VAN HET LEVEN, dat deed/doe jij ook altijd hé? Wel kga daar een voorbeeld aan nemen. Van als ik een gaatje vrij heb neem ik de fiets, de trein, de bus, mijn loopschoenen en trek ik de wereld in! Mijn droom is om volgend jaar naar Afrika te gaan...andere mensen gaan helpen, verzorgen, gelukkig maken... dus help je mee dromen met mij? Soetkin, de tijd gaat zo snel... Het is alweer 2 weken, 2 dagen, 5u en 25 minuten (ongeveer) geleden dat jij ons verlies. Pfff... we (ik toch) heb het nog altijd super zwaar. Maar dat hoort zeker bij het rouwproces! Weet Soetkin, dat ik je nooit vergeet, dat ik altijd bij je ben... Ik kom morgen en zaterdag nog eens bij jouw plekje. Maandag na mijn examen ga ik met Jilly weg en daarna komen we waarschijnlijk ook nog eens samen naar jouw plekje, dinsdag zal ik zoals altijd : zelfde uur, zelfde zender aanwezig zijn en woensdag is het uur van de .... (Proclamatie...) Dus je komt me deze week nog af en toe wel eens tegen! Zorg goed voor jezelf en voor de anderen... Kga nog een beetje gaan studeren pfff...morgen omgangskunde, maar meme zei daarjuist: omgangskunde ge kunt gij goe omgaan me de mensn dus ge gater wel deure zin eh :-) dus da zijn de woorden van mijn meme :-) hihi ... Allé slaapwel lieve meid!

Tot morgen,
Slaapzacht!

Dikke kus,
Stéfanietje

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Soetkin was/is een straffe madam maar jij (Stefanie) bent dat blijkbaar ook. Twee zo'n lange teksten op één dag!?
Alvast veel suc-6 met jouw examen(s) van morgen!
Enne.... slaapwel!

Dries zei

Hoi Stefanie ,

steeds blij om te zien hoe je elke dag weer een stap verder zet en dat je Soetkin op de hoogte blijft houden want de gelukzaligheid hoort bij de hemel , dat het vaak niet mogelijk is om even naar de verloren wereld ( deze aarde ) te kijken en te zien hoe alles hier verloopt.

Iemand blijft leven zolang liefde bestaat.
Het gaat niet om geven maar dat je er over praat.

Sterkte ,
Stefanie

Ps: Soetkin , het beste

Anoniem zei

Soetkin,
ik wou vanavond nog eens goeiedag gaan zeggen aan Willem, voor ie op kamp vertrekt, maar er was niemand thuis? Moemoe is hier dan nog geweest en ze zei dat er bij tante Karen een feestje was voor uw jarige neefjes. Hun eerste verjaardagsfeestje zonder jou, maar ze zullen wel heel veel aan je gedacht hebben, dat weet ik zeker.Want je feestte graag, dat heb je nog bewezen toen je 100 dagen op 3K6 lag, je hebt toen wellicht al de energie die je nog had in het feestje gestoken en het werd het laatste...Wie had dat ooit kunnen denken?
Bij jullie zullen er ook wel feestjes zijn en jullie eten rijstpap met gouden lepelkes. Zo vertelde moemoe vroeger altijd...
Slaap zacht!
tante Isa xxx