Soetkin* & Willem*

Soetkin* & Willem*

maandag 9 juni 2008

Een stukje uit mijn dagboek...

Dag lieve soetkin,

Hier ben ik voor de tweede maal, had net alles getypt (mijn hele dagschema) en heb op de verkeerde knop gedrukt! Jaja lomp zijn hé, daar kun je nu eenmaal niets aan doen. Wat ik ging zeggen is dat mijn dag redelijk was vandaag, een aantal dode momenten maar dat heb je altijd he. En ik heb niet graag zo'n moment, want als ik zo'n moment heb, heb ik teveel tijd om te piekeren over vanalles en nog wat! Hoe gaat het daar bij jou? Jou tweede dag, is hij een beetje geslaagd? Ik denk veel aan jou, maar we moeten erdoor! Mijn toets van frans gehad vandaag 13/15 dat is speciaal voor jou hoor...mij concentreren lukt nog altijd moeilijk maar, het gaat in momenten. Weetje, door die site hier, zijn er heel wat mensen die hun gevoelens kwijt kunnen, wat ben ik daar blij om want gevoelens mag je niet opkroppen, hé Soetkin dat is waar hé! Daar weten wij alles van (binnenprettje)... Morgen kom ik jou bezoeken, om 16u30 is dat oké voor jou? Tuurlijk zeker, dan zal ik je vertellen hoe mijn dag vandaag allemaal was want ik ben nogal moe om alles nu uit te leggen. Kben na school nog gaan lopen naar de club...pfff wat heb ik af gezien en heb me weer kwaad gemaakt voor een prulle van niets hé, je kent me hé nog altijd hetzelfde :) Maar kijk ik ga jou weer laten,want er blijven hier mailtjes toestromen voor op de site! Soetkin, je bent zoals je papa zegt : zeer geliefd! Ik hou van jou... We missen u!
Ga dan maar slapen dat je niet te moe bent morgen... Morgen komt een nieuwe dag, een nieuwe start!


Kmis jou...
Veel liefs en slaapwel hé...
Stéfanietje

7 opmerkingen:

Thijn en Anja zei

Meisje, meisje toch, ik heb hier geen woorden voor, de tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel, kippevel over mijn armen en de rillingen over mijn rug. Wat vind ik dit prachtig hoe je dit allemaal hebt neer gezet.
Via deze weg wil ik jou en haar ouders en familie heel veel sterkte toewensen.
Thijn(lotgenootje 3K6)Anja en Eschwin

Anoniem zei

Rest in peace bby .

uu tekst is kei lief enall .

hopelijk is ze daaar gelukkig x

Joyca zei

Beste familieleden en vrienden van Soetkin,

Een sublieme meid heeft zaterdag een prachtig, ontroerende, ... afscheid gekregen.
Tranen komen spontaan boven als ik alles lees op deze blog, want alles is waarheid.
Soetkin, je was een supermeid! En dat zal altijd zo blijven! Laat iedereen daar boven, in de hemel het zonnetje zien dat jij was.

Veel sterkte aan iedereen die ooit Soetkin heeft gekend, want alleen de aanwezigheid van jou, liet veel mensen lachen...

Joyca

Anoniem zei

Vandaag kreeg ik op school van de mama van Lisa en Alies een tekstje die ons hoop geeft om elkaar ooit terug te zien....

Thuis
Als je de voet op de andere oever zet en het blijkt de hemelt te zijn.
Als je dan door een hand wordt aangeraakt en het blijkt Gods hand te zijn.
Als je dan muziek hoort en het blijken engelen te zijn,
dan ben je niet heengegaan maar naar huis gegaan.

Veel sterkte
Els

louise Carrette zei

Liefste Soetkin,
Het was vandaag een leuke dag.We
hebben deze week al dioscane proeven en vandaag heb ik al deel 1van stellen gehad.Ik vind het superlief van je vriendin Stefanie dat ze dit maakte voor jou. Zal je zeker voor mij duimen de komende twee weken dat ik proeven heb? Vandaag moest ik plots denken aan die bal die kapot ging in de minivoetbal. Dat was wel grappig hé!
Ik vind het nog altijd zeer jammer dat jij niet door het kleinste gaatje kon zoals een muis.
Ik mis je hoor!

Dikke knuffel en zoen,
Louise

Lieve zei

lieve, lieve Soetkin,
Ik ben gisteren langs geweest. Zoveel bloemen, je Nijntje rechtop, zoveel stilte. Teveel stilte....
herinner je nog onze afspraak? Je zou nog eens komen helpen in de klas. Het zal er niet meer van komen maar toch staat mijn deur open.Zoals jij omging met de allerjongsten...O ja, zijn de honderden ballonnetjes aangekomen? de kleuters lieten ze op, speciaal voor jou..
Zoë vraagt of je Trien al hebt gezien? Wil je haar een dikke kus geven ? Zoë wil niet liever dat jullie vriendinnen worden..dat zal wel, want hier had jij ook al een hart van goud.
Ik kom morgen nog eens langs...
we zien je graag!
Lieve

Anoniem zei

http://img396.imageshack.us/my.php?image=soetkinmc5.jpg

Lieve Soetkin,

Vandaag gingen wij op zoeken naar herinneringen van jou! En wij vonden in onze poëzie deze tekening. (Hopelijk komt die nu in beeld)
Toen moesten we lachen, want jij hield zo van de dalmatiërs en tekende er altijd.

Het leven is niet eerlijk, jij zou net al wij nu moeten gaan studeren en veel plezier maken.

Soetkin, doe veel groetjes aan ons nichtje Trien...

We denken aan je!

Elisabeth en Madeleine